Skip to main content
  • Brinner du för siffror, kundmöten och oslagbar service?

Vi på City Redovisning är ett jordnära gäng som jobbar för att förenkla våra kunders vardag med kloka lösningar inom bokföring och redovisning.

Vi söker en ny kollega!

Vi utökar vårt team med ytterligare en duktig redovisningskonsult som kan fortsätta ge våra kunder en fantastisk service. Arbetet är självständigt med mycket ansvar samtidigt som du ingår i en arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra.

Om tjänsten
Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande arbetsuppgifter så som löpande redovisning, årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och rapportering till kund.

Vi arbetar främst i Fortnox med anpassade lösningar för våra kunder. I och med den digitala omställningen som branschen går igenom får du även möjligheten att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man hittar den mest effektiva digitala lösningen för kunden.

Rollen innebär variation och ett stort ansvar och du behöver därför ha god förmåga att möta olika människor och verksamheter. Du som är driven och engagerad finns stora möjligheter att påverka ditt arbete och växa tillsammans med oss.

Vi söker dig som

  • Har minst 1 års erfarenhet som redovisningskonsult på byrå
  • Kan upprätta årsbokslut, årsredovisning och deklarationer självständigt
  • Är stresstålig och har lätt att hoppa mellan olika kunduppdrag
  • Är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera
  • Är noggrann och strukturerad

Om du är den vi söker så tveka inte att skicka in din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.