Skip to main content
  • Bokföring – Rätt från början!

Att anlita oss garanterar att allt blir rätt från början. Varje månad blir avstämt, avskrivningar blir bokförda, moms och löner blir bokförda och korrekt rapporterade.

Tillsammans skapar vi effektiva upplägg som frigör tid och låter dig fokusera på det du kan bäst, att utveckla ditt företag. Vi är uppdaterade på en rad olika bokföringssystem även om vi främst använder Fortnox och Speedledger. Samtidigt finns en rad försystem för att hantera kvitton och utlägg samt leverantörsfakturor. Ibland är det lätt att se bokföringen som ett nödvändigt ont för att exempelvis kunna lämna in momsdeklarationen. Men för oss innebär löpande bokföring så mycket mer.

Smidigare kan det knappast bli!

Rapporter

Ibland är det lätt att se bokföringen som ett nödvändigt ont för att exempelvis kunna lämna in momsdeklarationen. Men för oss innebär löpande bokföring så mycket mer. Med rapporter månadsvis och analys av intäkter och kostnader kan man dra nytta av siffrorna. Att utifrån detta kunna ta rätt beslut är en nyckelfaktor för att utveckla ditt företag.

Månadsrapporter

Med rapporter månadsvis får du en överblick över hur ditt företag går. Detta anpassar vi för just ditt företag förser dig med balans- och resultatrapport, obetalda fakturor, nyckeltal med mera.

Analys och kommentarer

Tillsammans med rapporterna får du analyser och kommentarer. Hur går företaget och vilka trender finns vad gäller intäkter och kostnader?

Beslut

Att utifrån rapporter och kommentarer kunna ta rätt beslut är en nyckelfaktor för att utveckla ditt företag.

Redovisningsprogram

Vi är uppdaterade på en rad olika bokföringssystem även om vi främst använder Fortnox och Speedledger. Samtidigt finns en rad försystem för att hantera kvitton och utlägg, leverantörsfakturor samt mer anpassade system för just din bransch.

Tilläggstjänster

Självklart kan vi även hjälpa till med andra delar exempelvis

  • Löner
  • Fakturering
  • Leverantörsfakturahantering

Dela på arbetet

Om du som kund vill sköta delar av din bokföring exempelvis fakturering eller hantering av leverantörsfakturor är det inga problem. Med bra system är det lätt att dela på arbete. Du sköter vissa delar och vi tar hand om resten. Tillsammans skapar vi effektiva upplägg som frigör tid. Allt för att du ska kunna fokusera på att utveckla ditt företag.

Läs mer om digital redovisning